Módszerünk

Az Up2You Nyelviskola azért jött létre, hogy minél több embernek megmutassa, idegen nyelvek ismerete nem csak látókörünket tágítja, hanem újabb kultúrák kapuit nyitja meg előttünk.

Az angol kikerülhetetlen világnyelvként uralja az üzleti kommunikációt. Nemzetközi szinten alapvető, jelentősége ugyanakkor kiterjed a mindennapi kapcsolattartás területére is. Egyre több angolszász eredetű kifejezés kap szerepet a szakzsargonban, amelyek beépülése a kommunikációs folyamba szinte már automatikus. Az e folyamathoz való alkalmazkodás előfeltétele az angol nyelv legalább középfokú ismerete. Nem utolsó sorban: az angol nyelv által a szervezeti kultúrának egy új, magasabb szintjére emelkedhetünk.

Hiszünk a saját módszerünkben. A MEMOKRI módszer magában foglalja mindazt, ami a nyelvtanulást hatékonnyá és eredményessé teszi. Hiszünk benne, hogy a nyelvtudás által többek vagyunk. Hisszük, hogy egy idegen nyelv elsajátítása formálja egész gondolkodásmódunkat. Pozitív hatással van a kreativitásra, a proaktivitásra, a kitartásra és nem utolsó sorban a problémamegoldó készségre.

Minden Tanuló esetében különös figyelmet fordítunk az egyénileg fejleszteni kívánt készségekre, személyes igényekre, azokhoz alkalmazkodva alakítjuk ki személyre szabott programjaikat. Arra törekszünk, hogy felfedjük rejtett képességeiket. Ez által a tanulók magabiztosságra tesznek szert, ezt pedig kamatoztatják a szakmai szférában (akár jelenlegi pozíciójuk megerősítésére, akár a karrierépítésben vagy az általuk képviselt szervezet piacon való pozicionálásában), sőt, magánéleti szituációkban is.

Célunk, hogy Tanulóink számára bebizonyítsuk: könnyedén képesek fejlődni, ez csupán elhatározás kérdése. A tanulás folyamán nem hagyjuk figyelmen kívül az embert, az emberi tényezőt. Mi a személyiséghez alkalmazkodunk. Így vezetünk el minden Tanulót a célig.